promo
3

Sezona poklona je stigla uz Realme i m:tel

Sezona poklona je stigla, a m:tel i Realme pripremili su super ponudu za sve korisnike koji razmišljaju o kupovini novih pametnih telefona.

Kompanija Realme je od nedavno prisutna na tržištu Bosne i Hercegovine. Renomirani tehnološki brend specijaliziran za moderne pametne telefone i IoT proizvode sa najboljim dizajnom i performansama. Realme se službeno svrstao među glavne brendove pametnih telefona prema statistikama globalnih isporuka pametnih telefona u Q3 2019.

U 2019 godini globalne isporuke pametnih telefona realme dostigle su 25 miliona sa godišnjom stopom rasta stopa od 808%, što je 1. mjesto među robnim markama smartfona, čineći realme najbrže rastućom markom pametnih telefona na svijetu.

Za sve nove korisnike Realme pametnih telefona, m:tel i Realme su pripremili super ponudu, do 30. novembra uz kupovinu bilo kojeg Realme mobitela iz m:tel ponude, poklanjavmo vam i DM vaučer u iznosu od 20 KM.

Poklon vaučer se može iskoristiti za kupovinu u svim DM poslovnicama na teritoriju Bosne i Hercegovine, u vrijednosti od 20 KM.

Mnogo je razloga da se odlučite za kupovinu ovih mobitela, dostupni modeli u m:tel ponudi imaju četiri kamere, moderan dizajn, Snapdragon čipset i kvalitetan ekran. Takođe, većina dostupnih modela dolazi sa poznatim VOOC brzim punjenjem, koji u nekim slučajevima bateriju puni za 19 minuta do čak pola kapaciteta ili do kraja za svega 75 minuta.

Također, ekrani su tako napravljeni da sa svojim performansama omogućuju da se u brzim i akcionim igrama svaki potez i komanda odigra na vrijeme.

U m:tel ponudi trenutno su dostupni Realme C11, Realme 6 Pro, Realme 5, Realme 5 Pro i Realme X2, ostanite odgovorni i svoj novi pametni Realme telefon naručite online, putem linka ili pozivom na 0800 50 000 jer dostava je besplatna.