Pogledajte ponudu
0

Uz BH Telecom ljeto može početi: Tableti za rad i zabavu koje svi mogu priuštiti

Tableti u BH Telecomu
Tableti u BH Telecomu
Ljeto je vrijeme kada želimo što više vremena provoditi vani, uživati u suncu i druženju, ali i ostati povezani i produktivni.

Lenovo tablet je uređaj kao stvoren za takve potrebe jer ga lako možete ponijeti u kafić i raditi s pogledom na plažu ili se u parku opuštati uz omiljenu seriju, a da ste pritom sigurni u njegovu funkcionalnost i performanse bez kompromisa. Inspirisan ljetom, BH Telecom je osigurao novu promotivnu ponudu kako bi vam Lenovo tabovi bili pristupačniji nego ikad prije.

Iznimno lagani i tanki, ovi uređaji su savršeni za nošenje u torbi ili ruksaku. Bilo da putujete, idete na sastanak ili se samo premještate iz jedne sobe u drugu, tablet vam omogućava da sve vaše digitalne aktivnosti budu uz vas. Sa svestranim tabletom iz Lenovo radionice možete obavljati razne zadatke, od pregledavanja e-mailova i surfanja internetom do gledanja filmova i igranja igara.

Krasi ih i dugotrajna baterija, zbog koje su idealni za duge radne sesije ili zabavu, a njihovi veliki i kvalitetni ekrani čine ih odličnim izborom za čitanje knjiga, tekstova ili učenje uz razne edukativne aplikacije. Zbog svega ovoga, Lenovo tabovi su sjajan izbor za cijelu porodicu.

Koje varijante su u ponudi?

Da bi svako pronašao tablet za sebe, široka ponuda kreće od 8-inčnog Taba M8 4. generacije koji dolazi sa zaštitnom maskom. Na njegovom HD ekranu slike su jasne i živopisne, a MediaTek procesor i 3 GB RAM-a omogućavaju da radi glatko i bez zastoja, čak i kad koristite zahtjevnije aplikacije. Elegantnog je dizajna s metalnim kućištem koji pruža dašak luksuza, a predstavlja izvrsnu opciju za svakoga ko traži pouzdan i lijep uređaj.

Za ljubitelje streaminga multimedije i surfanja internetom tu je Lenovo Tab M9, tanak i lagan, kao stvoren za sve vas koji ste stalno u pokretu. Dugotrajna baterija posebna mu je prednost jer ga možete koristiti cijeli dan bez potrebe za punjenjem.

Cijele porodice mogu uživati u zabavi i učenju na M10 i M10 Plus tabletima opremljenim moćnim Qualcomm Snapdragon procesorom i s originalnom futrolom za dugotrajnost. Vizuelno privlačan, sa integrisanim roditeljskim kontrolama, kao i dodatnim karakteristikama za bogato audio i vizuelno iskustvo, jedan od ovih tableta neizostavan je uređaj svakog modernog doma.

Zvijezda ponude

A ako su vaše potrebe za performansama nešto veće, predlažemo da odaberete Lenovo Tab P11 2. generacije. Dizajniran za one koji traže premium uređaj, odličan je za poslovne korisnike i entuzijaste, a njegov 11,5-inčni 2K ekran nudi vrhunska vizuelna iskustva. Dodamo li podatak da dolazi sa tastaturom i olovkom, onda nema dileme da je to zvijezda ove ponude. Snažna baterija od 7500 mAh i kvalitetan displej garant su ugodnog korištenja.

Kupovina ovih uređaja neće opteretiti vaš budžet jer se cijene u BH Telecomu kreću već od 1 KM uz Extra XXL paket.

Ovog ljeta, uz Lenovo i BH Telecom zabava neće prestati. Broj uređaja u okviru posebne ponude je ograničen.