Ispred ARIA centra
1

Prilika za talentovanu djecu: Roditelji, iskoristite ovu šansu!

E. K.
U ponedjeljak, 30. septembra 2024. godine, ispred ARIA centra održava se jedinstveni sportski događaj – projekat "Najbrži uz najbrže".

Ovaj projekat ima za cilj da okupi što više djece i mladih, sprovede ih kroz selektivni proces, te prepozna talentovane mališane različitih uzrasta kako bi ih usmjerili prema atletici – kraljici sportova.

Pozvali smo škole sa područja Kantona Sarajevo, nastavnike tjelesnog odgoja, ali ovom prilikom želimo direktno pozvati i sve roditelje te djecu koja do sada možda nisu imala priliku da se upoznaju sa ovim projektom. Dođite i učestvujte u događaju koji će okupiti najmlađe učesnike, pružajući im priliku da pokažu svoje vještine u brzini, osvoje vrijedne nagrade i otkriju svoj sportski potencijal.

Važno je da prepoznamo talenat kod djece na vrijeme, jer je u sportu ključna pravovremena identifikacija i usmjeravanje rada u skladu s njihovim potencijalom. Ova manifestacija predstavlja priliku za našu djecu, a vaša podrška može biti presudna u otkrivanju novih atletskih zvijezda.

Više informacija o projektu možete pronaći na sljedećem linku: Najbrži uz najbrže.

Pozivamo i medije da prisustvuju ovom događaju, podrže najmlađe učesnike i prenesu atmosferu ove uzbudljive trke. Ovo je sjajna prilika za afirmaciju sporta među djecom i mladima, kao i za promociju zdravog i aktivnog načina života.