Poslao poruku
0

Hrgović se javio prvi put poslije poraza od Duboisa, totalno je promijenio imidž

E. K.
Filip Hrgović promijenio imidž (Foto: Screenshot)
Filip Hrgović promijenio imidž (Foto: Screenshot)
Hrvatski bokser Filip Hrgović se oglasio na društvenim mrežama prvi put poslije poraza od Daniela Duboisa (27) kojeg je pretrpio 1. juna u Rijadu u meču za naslov privremenog IBF-ovog prvaka u teškoj kategoriji.

Najbolji hrvatski bokser je na taj način propustio priliku osigurati meč s Anthonyjem Joshuom za svjetski pojas što ga je očigledno ako pogodilo.

Inače je jako aktivan na društvenim mrežama, ali se nakon borbe sa Duboisom povukao nakon čega se četiri mjeseca kasnije obratio videom na Facebooku gdje izgleda neprepoznatljivo.

Kratko ošišanu i urednu kosu koja je bila jedan od njegovih zaštitnih znakova je zamijenio dugom i raščupanom pa sada izgleda kao kad je bio amater u WBC ligi.

Snimio se kako tako vraćen korijenima trenira dok je video završio porukom "Ponekad je tišina glasnija od urlika" i uz najavu "Vidimo se uskoro".

Podsjetimo, Hrgović je meč karijere izgubio u osmoj rundi kada mu je Dubois otvorio velike rane iznad oba oka pa je doktor procijenio kako je rana prevelika da bi Hrvat nastavio borbu što je rezultiralo pobjedom Duboisa.