Nasred terena Emiratesa
41

McGregor sparingovao s bespomoćnim Sakom, zvijezda Arsenala jedva čekala da sve završi

N. M.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Legendarni irski MMA borac Conor McGregor bio je gost Arsenala na utakmici Lige prvaka protiv Paris Saint Germain, kojeg su Topnici savladali rezultatom 2:0 u 2. kolu najelitnijeg takmičenja na svijetu.
McGregor je nakon utakmice sišao i na teren stadiona Emirates, a tamo je pravio show sa glavnom zvijezdom Arsenala Bukayom Sakom.
Irac je odlučio imitirati sparing sa Sakom i pokazivao mu je svoje udaračke kombinacije, dok je zvijezda Arsenala izgledala potpuno bespomoćno i nije mogla zadržati smijeh.

"Saka je izgledao tako bespomoćno", "Doslovno je pokušao koljenom udariti najboljeg igrača Arsenala. Saka je sigurno bio zabrinut za svoju karijeru", "Kada je krenuo da zgrabi Saku, iskreno sam mislio da će ga srušiti na tlo", neki su od komentara fanova.

Nakon utakmice je McGregor objavio i nekoliko fotografija s nogometašima Arsenala, a pokazivao je i svoj pogled na teren iz VIP lože.

Podsjećamo, McGregor se nije borio još od 2021. godine kada je u duelu s Dustinom Poirierom slomio nogu i doživio težak poraz u meču lake kategorije.