U braku 30 godina
77

Šef UFC-a Dana White i supruga se pijani potukli na dočeku Nove godine

K. H.
Foto: Screenshot/Twitter
Foto: Screenshot/Twitter
Šef najjače MMA organizacije (UFC) Dana White snimljen je kako se tokom dočeka Nove godine u Meksiku sukobio sa suprogom Anen, pri čemu je bračni par razmijenio nekoliko međusobnih udaraca.

Snimak je objavio TMZ i na početku se može vidjeti kako Anne plače, dok joj White prilazi, govori nešto i hvata je za ruke, nakon čega je dobio šamar. I naravno, svađa se tu nije završila, već je samo počela, White je izgubio živce i onda je nekoliko puta udario svoju suprugu.

Zbog takvog ponašanja, jasno, našao se na stubu srama i teško će se ikada dovoljno iskupiti za ono što je uradio, bez obzira što su, prema tvrdnjama svjedoka, oboje bili jako pijani.

"Moja supruga i ja smo bili u izlasku za novogodišnji noć i nažalost, to se dogodilo. Ja sam jedan od muškaraca, a čuli ste me dosta puta kako sam neko ko oštro osuđuje nasilje nad ženama, a sada, evo, pričam o tome. Mi smo u braku gotovo 30 godina, znamo se od svoje 12. godine i očiledno je da smo prošli kroz mnogo problema zajedno", rekao je White i nastavio:

"Imamo troje djece i ovo je jedna od situacija koje su užasne. Sramim se trenutno i više sam zabrinut zbog djece nego zbog mene. Totalno sam fokusiran na porodicu, ljudi će o ovome svašta misliti i govoriti i mnogi će biti u pravu, pogotovo u mom slučaju, jer muškarac nikada ne smije dići ruku na ženu. Moja žena i ja se volimo, dugo smo zajedno i ovo je samo jedna od nesretnih situacija."