Na društvenim mrežama
210

Skandalozna poruka Nemanje Majdova poslije ispadanja u Parizu: Jedino tako me i možete zaustaviti klošari

E. K.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Srbijanski džudista Nemanja Majdov nije imao mira poslije eliminacije na Olimpijskim igrama u Parizu od Grka Theodorosa Chelidisa.
Sanjao je džudista rođen u Istočnom Sarajevu olimpijsku medalju u Parizu, ali je poražen u osmini finala OI.

Sve je to šokiralo Majdova koji je završio u suzama ne vjerujući šta mu se dogodilo na startu meča te nije želio da se nakloni protivniku po završetku meča.

Potom je uputio šokantnu poruku koju prenosimo u cijelosti.

"Satanistički smećari, sjeme im se sudijsko zatrovalo. Diskvalifikovati me nakon dva minuta i ne pružiti mi šansu da uopšte pokažem bilo šta. Jesu vam to te vrijednosti i taj sport i Olimpijske igre, smećari obični? To vam je sve, vratit će vam se svaka suza go**a satanistička".

Nastavio je u istom tonu.

"Jedino tako me i možete zaustaviti klošari. Džudo uništen i popi*an sport. Sto posto sudijska kontrola ishoda meča. Prođe onaj koji hoće da se sagne i da im se klanja. E pa to od mene nećete dočekati nikada, takva medalja mi i ne treba, smećari nesretni. Četiri godine nas nabijaju, 15 kvalifikacija, šutiš jer da te ne oštete na Olimpijskim igrama i dođeš i opet klasika, pošalji ga kući dok se još nije ni zagrijao".

Na kraju se osvrnuo i na novinare.

"I vi novinari, nisam izgubio, niko me nije porazio, to je malo teže za izvesti, već su me diskvalifikovali na tri kazne koje su izmislili i izbacili. Nije suđeno, ne daju. Jer trenutno u ovom sportu ne osvajaju najbolji već moraju satanisti da ti dopuste da osvojiš. Pi**m im se na sve. Za dalje ne znam, dok su ova njihova nova pravila, ja nemam i ne želim da trošim vrijeme i toliku žrtvu podnositi za ovaj sport, jer nema nikakvog smisla", poručio je džudista.