U luksuznoj vili
135

Udala se kćerka Michaela Schumachera, nije poznato je li on prisustvovao vjenčanju

E. K.
Gina Schumacher sa izabranikom svog srca (Foto: Instagram)
Gina Schumacher sa izabranikom svog srca (Foto: Instagram)
Kćerka Michaela Schumachera Gina navodno se vjenčala sa svojim dečkom Iainom Bethkeom u porodičnoj luksuznoj vili na Mallorci, a ceremonija je trajala oko pola sata, javlja Ultima Hora.

Vjenčanje se obavilo na imanju koje je supruga sedmostrukog prvaka Formule 1 Corinna Schumacher kupila 2017. godine od predsjednika Real Madrida Florentina Pereza.

Navodi se da su među gostima bili i Michaelov brat Ralf i njegov partner Etienne Bousquet-Cassagne, a gore pomenuti izvor nije spominjao prisustvo Michaela na samom događaju.

Inače, Gina i Iain su veliki ljubitelji konja, a u vezi su skoro sedam godina da bi sada vezu odlučili krunisati brakom što su najavili početkom godine.

Nije precizirano da li je Michael, koji je napunio 55 godina 3. januara, prisustvovao svadbi budući da se u septembru 2020. godine tvrdilo da više nije u bolnici već da sada vrijeme provodi u luksuznoj vili na Mallorci.

Španska štampa je objavila da je on premješten na luksuzno imanje Las Brisas u blizini Andratxa na jugozapadu Mallorce iz svog doma u Švicarskoj, a bivši šef Renaulta Flavio Briatore je istakao da "Michael ne može pričati već da komunicira očima" te da ga "samo tri osobe mogu posjetiti i da on zna ko su oni".

Corinna je u pomenutoj vili koja se prostire na 15.000 kvadratnih metara i koja ima dva bazena, heliodrom, teretanu i ogroman vrt, otvorila i bolnicu kako bi se Michael mogao liječiti.

Sada se njegova kćerka udala u istoj vili, a da li je on prisustvovao nije poznato.

Podsjetimo, Michael je uz Lewisa Hamiltona jedini vozač u historiji sa sedam titula prvaka svijeta u Formuli 1, a život mu se zauvijek promijenio poslije tragične nesreće prije više od deset godina.

Penzionisao se 2012. godine kao 43-godišnjak, a umalo je izgubio život samo godinu kasnije kada je pao na skijanju te glavom udario u kamen nakon čega je prevezen u bolnicu te je od tada u komi.