UNIQA osiguranje i SFF
121

Goran Ivanišević zaigrat će tenis sa poznatim sarajevskim glumcima Nadine Mičić i Borisom Lerom

Goran Ivanišević, trener i brend ambasador UNIQA osiguranja
Goran Ivanišević, trener i brend ambasador UNIQA osiguranja
Legendarni teniser, trener i brend ambasador UNIQA osiguranja Goran Ivanišević i poznati sarajevski glumci, Nadine Mičić i Boris Ler, u dosad neviđenim ulogama ukrstit će rekete u Sarajevu!

Egzibicioni meč, tokom kojeg će ulica Franca Lehara biti pretvorena u pravi teniski teren odigrat će se u četvrtak, 22. augusta, sa početkom u 17:30 sati i otvoren je za sve građane i publiku željnu dobre zabave.

UNIQA osiguranje, kao ekskluzivni sponzor i osiguravatelj Sarajevo Film Festivala filmski program 30. izdanja Festivala začinit će ovim posebnim događajem za sve posjetitelje Festivala i građane Sarajeva, u znak podrške talentima u sportu ali i u filmskoj umjetnosti!

Goran, Nadine i Boris potrudit će se da publika uživa u svakom trenutku, a u stvaranju pravog showa za sve okupljene doprinijet će i mladi teniski talenti iz sarajevskog teniskog kluba GEM.

Organizator poziva sve ljubitelje tenisa, sporta, glume i dobre zabave da se pridruže sportskim i glumačkim zvijezdama na ovom nesvakidašnjem događaju, a možda se i sami okušaju u igri s njima.