Revolucionarna aplikacija
12

Ivan Dodig i Sportin: Nova era digitalizacije sportskih centara

Ivan Dodig i Sportin
Ivan Dodig i Sportin
Ivan Dodig, koji je svoje ime izgradio na međunarodnoj teniskoj sceni, posvetio se razvoju sportskih infrastruktura. Nakon što je nedavno predstavljen projekat Dodig Tenis Centar, odlučio se za investiciju u Sportin aplikaciju, koja donosi dodatnu dimenziju upravljanja sportskim objektima.

Sportin je inovativna aplikacija koja olakšava svakodnevne operacije u sportskim centrima, omogućavajući im potpunu kontrolu nad svim sadržajima, optimizaciju troškova te financijske izvještaje.

Kroz ovu aplikaciju, korisnici mogu lako upravljati rezervacijama, planirati treninge te brzo i jednostavno vršiti otkazivanje termina, a uz sve to omogućeno im je i sigurno kartično plaćanje. Sportin donosi jednostavnost i efikasnost, čime štedi vrijeme i resurse kako menadžerima sportskih centara tako i korisnicima.

Ivan Dodig i Sportin
Ivan Dodig i Sportin

U uzbudljivom razvoju za sportske entuzijaste, Ivan Dodig najavio je partnerstvo sa Sportin aplikacijom koja je već aktivna na tržištu Bosne i Hercegovine, a od jula ove godine dostupna je i za korisnike u Hrvatskoj. Saradnja ne samo da predstavlja korak naprijed za Dodig Tenis Centar, već donosi priliku za modernizaciju sportskih centara kako iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, tako i šire.

"Smatram da je ulaganje u sportsku infrastrukturu ključ za razvoj novih generacija sportaša. Sportin je alat koji omogućava sportskim centrima da budu korak ispred, pružajući im sveobuhvatnu platformu za upravljanje i razvoj", izjavio je Dodig.

Ivan Dodig i Sportin
Ivan Dodig i Sportin

Uz Sportin, Dodig Tenis Centar će moći još bolje odgovarati na potrebe svojih članova, pružajući im najbolje moguće iskustvo.

Ova saradnja je samo početak transformacije sportskih centara u regiji. Svi zainteresirani sportski centri pozvani su da se pridruže ovoj inovaciji i kontaktiraju Sportin za više informacija o tome kako mogu unaprijediti svoje poslovanje.

Sportin i Ivan Dodig su spremni da zajedno podignu standarde sportskih sadržaja na viši nivo. Pridružite im se u ovoj digitalnoj revoluciji i učinite svoj sportski centar efikasnijim i modernijim.

Za dodatne informacije o Sportin aplikaciji i mogućnostima saradnje, posjetite njihovu web stranicu ili ih kontaktirajte putem maila [email protected].

Besplatna Sportin aplikacija dostupna je za preuzimanje putem PlayStore i AppStore.