Promo
2

Kladi se na košarku u Meridianu: Najraznovrsnija ponuda na jednom mjestu

Kladionica Meridian
Kladionica Meridian
Polufinala košarkaškog turnira će biti u centru pažnje na Olimpijskim igrama danas, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nemaš nalog u Meridianu, vrijeme je da to promijeniš. Registruj se i uzmi odmah 115 KM dobrodošlice. Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Registruj se OVDJE i startuj jače nego ikada.

SAD – Srbija – 1 (1.05) 2 (12.00)

Košarkaši Srbije su u četvrtfinalu Olimpijskih igara napravili najveći preokret u historiji nadoknadivši -24 protiv Australije. Nikola Jokić i saigrači su odigrali fenomenalno drugo poluvrijeme i produžetak i sada ih očekuje novi okršaj protiv Sjedinjenih Američkih Država. Na papiru, tim Svetislava Pešića ima minimalne šanse, ali sigurno se neće predati bez borbe.

"Dream Team" do sada nije imao nikakve probleme na putu do polufinala. Ostvarili su ubjedljive pobjede protiv Srbije, Južnog Sudana i Portorika u grupnoj fazi, a onda su demonstrirali silu i u duelu sa Brazilom u četvrtfinalu.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Jedna od sjajnih igara iz ponude Meridiana je mogućnost biranja granice za poene igrača, asistencije, skokove ili postignute trojke. Npr. za Nikolu Jokića postoji 10 različitih granica kada se radi o broju postignutih poena, a samo neke od njih su:

  • Jokić 23+ poena – 2.10 -Jokić 27+ poena – 3.40
  • Jokić 31+ poena – 6.60

Ako se odlučite kladiti na broj ubačenih trojki, uvijek je interesantna opcija Bogdan Bogdanović, a kladionica Meridian nudi sljedeće kvote na neke od granica:

  • Bogdanović 3+ trojki – 1.70
  • Bogdanović 4+ trojki – 2.35
  • Bogdanović 5+ trojki – 3.60

Potpuno je identična stvar i kada se radi o skokovima i asistencijama. Za svakog igrača sa utakmice SAD-Srbija kladionica Meridian nudi mnogo različitih granica i fantastične kvote.

Francuska – Njemačka – 1 (2.45) 2 (1.55)

U drugom polufinalu gledat ćemo još jednu reprizu iz grupne faze. Tada je Njemačka razmontirala Francusku, ali sada bi lako mogao da se desi drugačiji scenario. Trikolori su napravili veliko iznenađenje u četvrtfinalu izbacivši Kanadu, te su poprilično napunili samopouzdanje koje im je manjkalo.

Njemačka već tri godine igra fantastičnu košarku na svim takmičenjima i žele to da krunišu plasmanom u finale Olimpijskih igara, ali za tako nešto moraće opet da budu na najvišem mogućem nivou jer će protiv sebe imati i više od 15.000 navijača u Parizu.

Kladionica Meridian je jedina koja u svojoj ponudi ima 15 različitih hendikepa i 15 različitih granica za ukupan broj poena za svaki meč.

Centralni hendikep za ovaj meč je 4.5, međutim ako ga pomjerite za dva poena i odigrate H1 na 6.5 (Francuska neće izgubiti sa sedam ili više razlike), kvota će biti 1.65. Ukoliko bi ipak odigrali H2 na ovoj granici (pobjeda Njemačke sa sedam ili više razlike), koeficijent bi bio 2.20.

Za one koji očekuju još jedan uvjerljiv trijumf Njemačke, H2 na 9.5 (pobjeda Njemačke dvocifrenom razlikom) se nudi po fenomenalnoj kvoti 2.80.

Kada se radi o ukupnom broju poena, osnovna granica je 158.5 i kvote su 1.90 na više i manje poena. Ako očekujete da vidite meč na veliki broj koševa, onda možete npr. da pomjerite granicu na 162.5 i odigrate više po kvoti 2.30. U obrnutom slučaju, manje od 155.5 poena se nudi po kvoti 2.20.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim online kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igrače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, vaučerima Kliker/xBon ili Meridian dopunom. Fantastična prilika koja se ne propušta.