Oraspoložio zvijezdu
18

Jokića iznenadio gost na pressu, postavio mu pitanje nevezano za košarku: Hvala ti, prijatelju

D. P.
Zanimljiva situacija na konferenciji za medije (Foto: Screenshot)
Zanimljiva situacija na konferenciji za medije (Foto: Screenshot)
Uoči druge utakmice finala NBA lige protiv Miamija, zvijezda Denvera Nikola Jokić dobio je zanimljivo pitanje na konferenciji za medije.

Kako to obično biva u NBA finalima, jedan od mladih igrača lige postavlja pitanja igračima na konferenciji za medije, a ovoga puta čast je dobio Walker Kessler, centar Utah Jazza koji je oduševio u svojoj prvoj sezoni i uvršten je u najbolju petorku rookieja.

Na pressu uoči druge utakmice Denvera i Miamija postavio je zanimljivo pitanje Nikoli Jokiću. Nije ga pitao ništa vezano za košarku i razvukao je osmijeh na Jokićevom licu.

"Znam da te pitaju mnogo o košarci, ali ja te želim samo pitati kako si, kako se osjećaš", rekao je Kessler koji je, bilo je evidentno, oraspoložio Jokića.

Srbijanski košarkaš poručio mu je da mu se pitanje dopada te da ga je dočekala kiša tokom dolaska u dvoranu. Mlađi kolega košarkaš odgovorio je da mu se dan uljepšao kada je vidio Jokića.

"Hvala ti, cijenim to. Sada svi samo čekamo utakmice, a kada one dođu, sve će biti dobro", poručio je Jokić i zahvalio se Kessleru na ovom neobičnom razgovoru.