Već je registrovan
99

Kamenjaš se vratio u bivši klub nakon što je ove sezone "eksplodirao" u ABA ligi

N. K.
Kenan Kamenjaš (Foto: ABA liga)
Kenan Kamenjaš (Foto: ABA liga)
Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Kenan Kamenjaš (23) napustio je Studentski centar i vratio se u ekipu Budućnosti, javljaju crnogorske Vijesti.
Iako iz Budućnosti još nije stigla potvrda ove informacije, na sajtu ABA lige Kamenjaš se našao u njihovom sastavu što znači da ga je klub registrovao za naredne utakmice.

Njegovim dolaskom, ali i angažovanjem Nikole Tanaskovića, Budućnost će morati da se rastaje s nekim od centara, a kako saznaje spomenuti portal najbliži izlaznim vratima je JaCorey Williams.

Kamenjaš je u dresu Budućnosti prošle sezone prosječno bilježio šest poena i 3,5 skoka u ABA ligi, dok mu je prosjek u Eurokupu bio 3,6 poena i 3,1 skok.

Međutim, eksplodirao je ove sezone u dresu mlađeg podgoričkog kluba gdje je u regionalnom takmičenju prosječno bilježio 14,9 poena i 9,5 skokova.

Odličnu partiju pružio je prošlog vikenda upravo protiv Budućnosti kada je sa 26 poena izjednačio najbolji poenterski učinak u regionalnoj ligi.

Povratak u Studentski centar bio je očito pravi potez za Kamenjaša koji će sada će imati drugu priliku da pokaže koliko je dobar u plavom dresu.