Nova prepucavanja
33

LeBron poručio Kanteru: Ja sam kralj, a moja žena je kraljica

Klix.ba
Košarkaši Cleveland Cavaliersa su slavili na gostovanju kod Knicksa, a utakmicu u New Yorku obilježio je sukob između LeBrona Jamesa i Enesa Kantera.

Naime, zvijezda Cavaliersa LeBron James je komentarisao izbor Knicksa na draftu, što je očigledno zasmetalo mladom Frenku Ntilikinu kojeg su draftovali sa osme pozicije.

"Ne možete doći u moju kuću i ponovo se igrati flašicama. Ne zanima me ko je on. Može on sebe zvati kako hoće, kralj, kraljica ili princeza, da bude šta hoće, ali borba se nastavlja", prozvao je Kanter LeBrona umiješavši se u sukob.

Kanter je aludirao na situaciju iz prošlogodišnje sezone kada su se James i Irving tokom meča u New Yorku, igrali flašicama vode.

"Ja sam kralj, moja žena je kraljica, a moja kćerka princeza. Neću da nasjedam na provokacije, pobijedili smo. Ne želim da izgovaram njegovo ime. Sljedeće pitanje, molim", izjavio je James upitan da prokomentariše Kanterovu izjavu.

Podsjetimo, aktuelni viceprvaci pobijedili su poslije velikog preokreta Knickse rezultatom 104:101 i upisali sedmu pobjedu u sezoni, a u posljednjoj minuti prve četvrtine utakmice u Madison Square Gardenu dogodio se incident između pomenute trojke.