Svi parovi pogođeni
0

Nevjerojatan dobitak: Zeničanin na uplati od 1 KM u Premier kladionici dobio 90.846,35 KM!

U najvećoj kladionici u BiH je danas isplaćen još Okedan mega dobitak na sportskom klađenju.

Zeničanin je ostvario dobitak iz snova svakog kladioničara – s uplatom od samo 1 KM dobio je nevjerojatnih 90.846,35 KM u Premier kladionici. Teško je zamisliti da bi netko unaprijed predvidio ovakav ishod, ali njegova majstorska prognoza 10 neriješenih rezultata donijela mu je ovaj fantastičan dobitak.

Igrač je imao sreće na utakmici između Republike Irske (U21) i Norveške (U21), gdje je Norveška u 93. minuti, golom Andreasa Schjelderupa, izjednačila na 1:1. Zanimljivo je da su tri para (Slovačka - Švedska, Island - Wales, U. De Concepcion - Barnechea) završila neriješenim rezultatom, iako se na sve tri utakmice rezultat kretao od 0-2 do 2-2. VAR je također bio na strani igrača, nakon što je poništio gol u 89. minuti brazilskoj ekipi America MG protiv Avaia, igrač je čekao kraj susreta meksičke druge lige.

Kad se ujutro probudio i skenirao listić, imao je što vidjeti – svi parovi su bili pogođeni. Nevjerojatnih 90.846,35 KM bilo je njegovo! Od tog iznosa, 9.084,64 KM otišlo je na porez, dok je igraču isplaćeno 81.761,71 KM. Ovaj primjer dokazuje da čak i minimalna uplata može rezultirati velikim dobitkom, a Premier kladionica nudi svima priliku da testiraju svoje znanje i intuiciju, te možda baš vi ostvarite svoj san.

Kladite se već danas u Premier kladionici – možda će upravo vaš listić osvanuti na naslovnicama svih portala!