Ne voli živjeti sama
0

Alisha Lehmann o ljubavi svog života: Dobro je što igramo za isti klub, ali nismo zato zajedno

E. K.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Švicarska nogometašica Alisha Lehmann je u razgovoru za tamošnje medije otkrila da je tek sada nakon šest godina priznata kao nogometašica.

Istakla je da ne voli živjeti sama u stanu te da jako rijetko izlazi iako je fanovi uvijek prepoznaju na ulicama Birminghama.

"Imam osjećaj da sam konačno prepoznata kao nogometašica, prije nekoliko godina stvari su bile drugačije. Igram u Engleskoj već šest godina i ljudi počinju da shvataju da sam prije svega profesionalna nogometašica, to je ono što radim svaki dan", rekla je Lehmann za Blick te otkrila da ne voli živjeti sama u stanu.

"Ne volim živjeti sama i zato sam bila veoma sretna kada mi se početkom godine u stanu pridružila saigračica Noelle Maritz. Rijetko izlazim, ali mi se i dalje fanovi obraćaju na ulici, no to je normalno, želimo da nas navijači prepoznaju i da redovno dolaze na naše utakmice".

Ova 25-godišnja nogometašica je u vezi sa brazilskim igračem Douglasom Luizom koji je ljubav njenog života, a koji također nastupa za klub iz Birminghama.

"Očigledno je pozitivno i super to što oboje igramo za isti klub, ali nisam zbog toga s njim", dodala je Alisha kroz smijeh.