Igrači Aston Ville
2

Argentinski reprezentativci se zaputili u Hrvatsku kako bi izbjegli duži karantin u Engleskoj

D. P.
Martinez i Buendia planiraju kraći karantin (Foto: Twitter)
Martinez i Buendia planiraju kraći karantin (Foto: Twitter)
Dvojica nogometaša Aston Ville, Emiliano Martinez i Emiliano Buendia, poletjeli su u Hrvatsku gdje će boraviti u samoizolaciji kako bi bili spremni za nastavak Premiershipa.
Dvojac Aston Ville bio je u ekipi Argentine koja je trebala igrati sinoć duel protiv Brazila, no meč je prekinut baš zato što je pomenuti dvojac, kao i tandem Tottenhama (Christian Romero i Giovani Lo Celso) izbjegao neophodnu dvosedmičnu samoizolaciju po dolasku u Brazil iz Velike Britanije.

Još ranije bilo je poznato da će Martinez i Buendia biti spremni za nastup u četvrtom kolu Premiershipa, ali je pomenuti dvojac pronašao način kako da izbjegne duži karantin po povratku u Veliku Britaniju.

Naime, Martinez i Buendia stižu u Hrvatsku kako bi obavili 10 dana karantina i tako izbjegli 14 dana samoizolacije ukoliko bi iz Južne Amerike stigli u Veliku Britaniju. Pojedini mediji prenose kako je moguće da će Buendia i Martinez moći da treniraju u Hrvatskoj, dok bi u Engleskoj morali u hotelski karantin.

S druge strane, Tottenhamov dvojac Giovani Lo Celso i Christian Romero) bit će kažnjen po dolasku u klub iz Sjevernog Londona jer su, protiv volje kluba, stigli na reprezentativno okupljanje.