Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomirite se da je barsa trenutno u rangu Girone I Atletik Bilbao I bit ce vam lakse
Klix-u, Barselona, a ne Barsa u naslovu! Hvala!
Svaki put zadnjih godina kad Barsa izgubi krive su sudije, Perez, los teren itd. Nikad svoju gresku priznat, pocela je kuknjava
Hahaha,sad su sudije krive sto je barsa izgubila
Šest ili sedam puta , onako čoporativno i u njihovom stilu ,igrači Barcelone su išli da žale i protestuju sudiji na odluke , koje donosio.To je po novim sudijskim pravilima u Španiji od ove godine i sezone, svaki put žuti karton za te igrače. Samo kapiten se smije obraćati i protestovati kod sudije. Nijedan žuti karton ,sudija nije pokazao za to. Dovoljno.
Pa naravno. Oprostis nekome zuti, a one kljucne i bitne odluke doneses na stetu njih. Ova liga nema smisla. Treba napraviti 2 trofeja lige. Jedan koji ce se pokloniti Realu prije pocetka svake sezone, a drugi da osvoji onaj ko stvarno bude bio najbolji.
Kaneu nogu haman slomili sinoc, a ni faul ni var nit ista, crveni bio ko kuca, Sudije mogu da rade sta hoce i da pri tome ne budu kaznjavane. za svaku diskutabilnu odluku uvijek imaju razlog zasto jesu ili zasto nisu. Isto kao za Cucurelu kad su se pravdali i onda nakon 3 mjeseca poslali obavjestenje da su pogrijesili.