Domišljati i Mađari
93

BH Fanaticosi priredili sjajnu koreografiju u duelu protiv Mađarske: "Stadionom ori se..."

D. P.
Koreografija BH Fanaticosa (Foto: E. M./Klix.ba)
Najvatreniji navijači reprezentacije Bosne i Hercegovine BH Fanaticosi priredili su koreografiju na sjevernoj tribini Bilinog Polja tokom utakmice protiv Mađarske.

Zmajevi su od 20:45 domaćini Mađarskoj u četvrtom kolu Lige nacija, a duel je veoma bitan u borbi za treću poziciju u grupi koja ostavlja šanse za opstanak u najelitnijem rangu Lige nacija. Mađarska je tu u blagoj prednosti s obzirom na bod više u dosadašnjem dijelu takmičenja.

Susret se od prve minute igra u sjajnoj atmosferi, a osim tradicionalno vjernih BH Fanaticosa i ostalih navijača BiH, ovoga puta u Zenicu je stigla i grupa mađarskih navijača.

BH Fanaticosi su tokom utakmice protiv Mađarske priredili i koreografiju na sjevernoj tribini i tako uljepšali vizuelni doživljaj utakmice.

"Stadionom ori se, naprijed Bosno, bori se", ispisano je na koreografiji BH Fanaticosa.

Uz to, napravljena je velika šetalica koja simbolizira navijača BiH, a iza njega su kartoni u plavoj, bijeloj i žutoj boji, što prikazuje zastavu naše zemlje.

Istovremeno, lijep gest priredili su i mađarski navijači koji su istaknuli koreografiju u bojama zastave svoje zemlje, ali i odali počast žrtvama poplava koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu.