Nakon DNK testa
168

Bivši igrač Reala istetovirao ime kćerke pa saznao da nije njen otac

H. H.
Vinícius Tobias s bivšom djevojkom Ingrid Lima (Foto: Instagram)
Vinícius Tobias s bivšom djevojkom Ingrid Lima (Foto: Instagram)
Vinícius Tobias (20), nogometaš Shakhtara iz Donjecka koji je potpisao za Real Madrid 2022. godine kao moguća buduća zamjena za Danija Carvajala na poziciji desnog beka, postao je vijest dana zbog intimne objave njegove bivše djevojke Ingrid Lime.

Ona je na Instagramu objavila da Tobias nije otac njene kćerke, iako je misleći da jeste ranije istetovirao njeno ime.

"Kao što već svi znaju, Vinícius Junior i ja nismo dugo bili zajedno, a tokom prekida, imala sam vezu sa nekim. Odlučili smo da uradimo DNK test i Maite nije Viniciusova kćerka", otkrila je popularna influencerica na Instagramu, potvrdivši da njena kćerka rođena 8. oktobra nije dijeta Viníciusa Tobiasa.

"LeoDias" prenosi da je Ingrid Lima imala vezu s drugim muškarcem dok je izlazila sa bivšim igračem Real Madrida, koji je uglavnom nastupao za B tim Kraljevskog kluba, a jedini nastup za prvi tim imao je u januaru 2024. godine u Kupu kralja protiv niželigaša Arandine.

Prije nego što je saznao istinu, Vinícius Tobias, je tetovirao ime svoje buduće kćeri ("Maite volim te") i ponosno je objavio da će postati otac s tadašnjom partnericom Ingrid.

"Plan je urodio plodom, svjetlo očinstva će zasjati nad nama. Danas želimo da izrazimo svoju ogromnu zahvalnost, život nam je dao privilegiju da brinemo i volimo tako posebno malo biće. Promjene pelena, neprospavane noći i beskrajni osmjesi, spremni smo za ovu novu etapu, test je bio pozitivan i naše malo čudo će uskoro stići", napisao je tada na društvenim mrežama.

Tobias se nakon dvije godine u Realu vratio u Šahtar ovog ljeta, a do sada je nastupao za sve omladinske selekcije reprezentacije Brazila.