Povratak u bivši klub
0

Bjelica o "pljuvanju" Dinama: Nekad se posvađate sa ženom pa se ljubite drugi dan

N. K.
Nenad Bjelica (Foto: GNK Dinamo)
Nenad Bjelica (Foto: GNK Dinamo)
Nenad Bjelica je danas promovisan kao novi trener Dinama, a jedno od pitanja na konferenciji za medije odnosilo se na epizodu dok je bio šef stručnog štaba Osijeka.
"Igrali ste za korporaciju, a ne za sebe. Pi*** vam strinina, da vam pi*** strinina! Je*** vas korporacija! Bit ćete gladni hljeba od korporacije, ja vam kažem! Samo kad vas više ne budu trebali. Sramota, sramota...", vikao je tada bijesni Bjelica u pravcu kolege Vjekoslava Miletića nakon burnog derbija Rijeke i Osijeka.

Bjelica je aludirao na "dobre odnose" između Rijeke i svog bivšeg kluba, neprikosnovenog Dinama, u koji se igrom slučaja vratio tri godine kasnije.

"Čim sjedim ovdje, to znači da smo Dinamo i ja ostavili neke stvari iza sebe. Bilo je podbadanja i s moje i s Dinamove strane. Čim sam ovdje, to znači da su ljudi procijenili da nema nikakvih problema. Nekad se kod kuće posvađate sa ženom pa se sutra poljubite. To je tako", rekao je danas nasljednik Sergeja Jakirovića na klupi Modrih, a prenosi Index.hr.

"Nije tema razgovora ta izjava, možda ćemo o tome u nekom opuštenom razgovoru", dodao je Bjelica.

Podsjetimo, Bjelica će drugi put debitovati na klupi šampiona Hrvatske sutra od 20:00 sati kada na Maksimir stiže filijala, Lokomotiva.