Neugodna situacija
78

Borac na meti hakerskog napada, kreiran je novi profil uoči važne evropske utakmice

N. K.
Foto: FK Borac
Foto: FK Borac
Fudbalski klub Borac je bio meta hakerskog napada, službeno su potvrdili iz banjalučkog kluba.
Naime, zvanični Instagram profil Borca je deaktiviran zbog čega se putem saopštenja oglasio i aktuelni prvak Bosne i Hercegovine.

"Dragi naši Borčevci, dosadašnji Instagram profil našeg kluba je deaktiviran nakon hakerskog napada i velikog broja prijava koje su dovele do brisanja naloga. Nastavljamo borbu za povratak našeg starog naloga i ne želimo, tek tako, preko noći, da izgubimo foto i video materijal koji smo godinama stvarali i koji nam je od velikog značaja", poručili su iz banjalučkog kluba i dodali:

"Ipak, u ovom trenutku, ne preostaje nam ništa drugo nego da nastavimo tamo gdje smo stali na našem novom Instagram profilu. Borčevci, možemo li zajedno da budemo jači nego prije? Hajde da u rekordnom roku, i na ovaj način, pokažemo ljubav ka našem Borcu! Zaprati novi nalog FK Borac i budi u toku sa svim dešavanjima u crveno-plavom taboru."

Novi Instagram profil Borca možete pronaći ovdje.

Podsjetimo, Borac se priprema za revanš utakmicu trećeg pretkola Evropske lige protiv Klaksvika s Farskih Ostrva. Susret se igra u četvrtak na Gradskom stadionu u Banjoj Luci, a Borac lovi zaostatak od jednog gola (1:2).