Sve spremno, još samo gol
146

Brazilci za Hrvate pripremili poseban ples, osmislili ga Neymar, Vinicius, Raphinha i Paqueta

K. H.
Neymar i Lucas Paqueta (Foto: EPA-EFE)
Neymar i Lucas Paqueta (Foto: EPA-EFE)
Brazilski nogometaš Lucas Paqueta najavio je da su on i njegovi saigrači spremili posebnu plesnu koreografiju za utakmicu četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Kataru protiv Hrvatske.

Kako je objasnio javnosti, on i njegovi saigrači imaju širok repertoar plesova, a sve koreografije uvježbavaju na treninzima. Pokrete skidaju s TikToka, a za koreografiju su zaduženi Neymar, Vinicius, Raphinha i Paqueta.

"Protiv Južne Koreje smo zaplesali 'Pagodao do Birimbola', koja je trenutno najslušanija na TikToku, a protiv Hrvatske ćemo plesati na 'Warm up Senta Senta Suave', pjevača Barquea, koji je dobar prijatelj s Viniciusom Juniorom", otkrio je Paqueta.

Meč između Brazila i Hrvatske igra se u petak od 16 sati, a istog dana sastaju se Argentina i Nizozemska. Pobjednici ovog duela će se sastati u polufinalu.

Brazil je do četvrtfinala došao s dvije pobjede u grupnoj fazi protiv Srbije i Švicarske, dok su od Kameruna doživjeli poraz, a u prvoj utakmici nokaut faze bili su bolji od Južne Koreje.

Što se tiče Hrvatske, oni su kao drugoplasirani prošli dalje iz grupe s Marokom, Belgijom i Kanadom, a u osmini finala su bili bolji od Japana nakon boljeg izvođenja penala.