Ostao u nevjerici
21

Conteova reakcija postala hit nakon što je igrač izignorisao njegov velikodušan zagrljaj

H. H.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Nogometaši Tottenhama pobijedili su kao gosti Manchester City rezultatom 3:2 i ostvarili su veliki trijumf u borbi za Ligu prvaka. Kao i obično, u centru pažnje je bio Antonio Conte koji je burno proslavio trijumf nad Građanima, ali je postao hit na društvenim mrežama nakon što je neuspješno pokušao zagrliti Pierrea-Emilea Højbjerga poslije meča.

Italijanski stručnjak je nakon meča išao od igrača do igrača, čestitavši im veliku pobjedu, a kada je došao do Danca, on je bio okrenut leđima ka Conteu.

Menadžer Tottenhama krenuo je da zagrli Højbjerga sa široko raširenim rukama, ali s obzirom da ga danski nogometaš nije najbolje registrovao, Conte je ostao u nevjerici kada je Danac samo odšetao.

Sve su zabilježile i kamere, a snimak i Conteova reakcija postali su hit na internetu.

Pobjedom Tottenhama na Etihadu vratila se neizvjesnost Premier ligi na apsolutno svim frontovima, uključujući borbu za titulu prvaka i mjesta koja vode u Ligu prvaka.

Manchester City ostaje lider u Engleskoj sa 63 osvojena boda, šest više od Liverpoola koji ima utakmicu manje, dok je Tottenham sada na sedmoj poziciji sa 39 osvojenih bodova.