Nevjerovatan potez
6

Cristiano Ronaldo nakon izjave Cassana da nije najbolji svih vremena pokazao kakav je egoista

E. K.
Antonio Cassano i Cristiano Ronaldo (Foto: Twitter)
Antonio Cassano i Cristiano Ronaldo (Foto: Twitter)
Nekadašnji italijanski nogometni reprezentativac Antonio Cassano nedavno je istakao da Portugalac Cristiano Ronaldo za njega nije ni među deset najboljih igrača svih vremena.
Italijan je rekao da za njega postoji samo jedan Ronaldo i to onaj "pravi" Brazilac što se nije svidjelo legendarnom Portugalcu.

"Cristiano Ronaldo po mom mišljenju nije čak ni među deset najboljih igrača svih vremena, za mene postoji samo jedan Ronaldo i to Brazilac, El Fenomeno", rekao je svojevremeno Cassano.

Sada je italijanski ofanzivac otkrio da mu je nakon te izjave Portugalac poslao poruku i napravio potpuno neočekivan potez.

"Nakon moje izjave sam vidio na telefonu poruku sa španskog broja, to je bio Cristiano Ronaldo", otkrio je Cassano te nastavio dalje:

"Rekao mi je da ga nisam poštovao i zatim mi poslao spisak svojih golova, asistencija, statistika, rekorda i trofeja, ali ja ostajem pri svom mišljenju".

Cassano je karijeru počeo u Bariju, a još je igrao za Romu, Real Madrid, Sampdoriju, Milan, Inter, Parmu te Veronu gdje je okončao karijeru 2017. godine.