Nije stigao na okupljanje
210

Anketa / Da li je Nogometni savez BiH dobro postupio suspendovanjem Ahmedhodžića?

D. P.
Ahmedhodžić u duelu protiv Islanda (Foto: Klix.ba)
Ahmedhodžić u duelu protiv Islanda (Foto: Klix.ba)
Nogometni savez Bosne i Hercegovine danas je suspendovao Anela Ahmedhodžića do daljnjeg jer se nije pojavio na okupljanju Zmajeva, a u anketi na portalu Klix.ba odgovorite nam da li je ovaj potez krovne kuće bh. nogometa opravdan.
Zmajevi su se nastavili spremati za Lihtenštajn i Island, možda i ključne utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Tu će BiH igrati s novim selektorom Mehom Kodrom, koji se nakon više od decenije vratio na klupu Zmajeva.

Danas je mnogo prašine u javnosti podigla informacija da je Anel Ahmedhodžić otpao s okupljanja. U medijima su se pojavile razne informacije, od toga da je Ahmedhodžić povrijeđen, do toga da je Nogometni savez BiH kivan na ovog sjajnog mladog stopera.

Uslijedilo je saopćenje Nogometnog saveza BiH u kojem se navodi da se Ahmedhodžić nije pojavio na okupljanju te da je iz Sheffield Uniteda dostavljen medicinski izvještaj na kojem je potvrđeno da Anelova povreda nije ozbiljnije prirode.

Ipak, još uvijek je mnogo upitnika iznad cijele situacije. Stoga, zanima nas vaše mišljenje na temu da li je Nogometni savez BiH dobro postupio suspenzijom za jedinog našeg igrača u najjačoj nogometnoj ligi svijeta.

Odgovorite nam u komentarima u anketi priloženoj u vrhu članka.