Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je bilo boljih veznjaka kroz historiju od Rodrija pa nisu uzeli...prvi de bruyne iz citija itd Pljacka decenije
Ne kroz historiju, u zadnjih 10 godina je bilo jedno 30 boljih veznjaka.
zato sto je sada konkurencija dosta slabija u odnosu na ranije, nisu xavi, iniesta, de bruyne, sneijder i ostali mogli osvojit pored messija, cr i ostalih koji su dominirali scenom.. sada nema trenutno niko bolji od rodrija
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Carvajal realno zasluzio zlatnu loptu,top sezonu imao individualno,bitne golove davao a nije napadac,osvojio LP I EP sa Španijom,niko mu nije ni blizu.Rodri realno drugo mjesto a Vini 3.
Ma naravno da je trebao ali koga briga za to.Pa sama titula za Martineza je dokaz o kakvoj se cirkus organizaciji radi
Konacno malo pravde. Da je pravde Vinicius bi dobio crveni protiv Lajpciga za ono udaranje igraca, Real bi ispao, a onda ne bi sigurno dobio zlatnu loptu. + ponisten gol Bayernu. Dosta su igrači Reala dobijali zlatne lopte na osnovu Realovih krađa u ligi prvaka. Sve isto kao i Ronaldo svojevremeno... Konacno je tome dosao kraj.
Oskar Eurosong i Zlatna lopta su odavno postali namještaljke
Di Stefano je Argentinac
Trebao je Lamine Jamal iz Barce dobiti zlatnu loptu,momak ja zvijer od igraca
pirlo sedorf .....
Nikad čuo za ovog rodni ya
Za ovog klauna su Modric i De Bruyne, Messi i Ronaldo.
Najsimpatičniji je onaj što je napisao! Nikad čuo nisam....BRAVO !
Najbolji igrač na svijetu, i to već 3-4 goodine, dobio nagradu za najboljeg igrača svijeta. Vakat.
Napravili od dječije igre biznis, a bradata derišta im skandiraju.
Apsulutno zasluzeno je momak uzeo zlatnu loptu. Prije svega je lider na terenu i van njega. Neki ce vjerovatno reci da bije zasluzio,,da je trebao dobiti Vini ali taj mali genijalac s loptom je apsulutna nula od covjeka. Nisam ljubitelj spanskih fudbalera ali ovo je zaista bilo zasluzeno.
A Carvahal?
Nikad čuo za ovog.
Kako fino zvuči "Real pokraden" hahaahah, karma is bitch
''Rodri je POTPUNO IZNENAĐUJUĆE sa reprezentacijom Španije osvojio titulu prvaka Evrope'' !!!! Ovo novinar želi reći da je neka senzacija što je Špa. osvojila EP ??? Hahahahaaha
Cestitke
"Rodri je najbolji nogometaš na svijetu: Osvojio je Zlatnu loptu nakon velikog preokreta" Rodri nije najbolji fudbaler na svijetu, on je samo osvojio zlatnu loptu. Klix u svom elementu.