U klubu su šokirani
208

FK Sarajevo se uz fotografiju s Koševa oprostio od tragično ubijene Nermine Ravlić

D. P.
Foto: Facebook / FK Sarajevo
Foto: Facebook / FK Sarajevo
Fudbalski klub Sarajevo oglasio se nakon stravičnog ubistva Nermine Krajine Ravlić (38) čije je tijelo pronađeno prije dva dana u stanu u sarajevskom naselju Pofalići.

Nerminino tijelo pronađeno je u subotu u stanu u kojem je živjela, a kako je potvrđeno iz policije, smrt je nastala nekoliko dana ranije. Za njeno ubistvo sumnjiči se njen suprug Goran Ravlić, koji je u međuvremenu s majkom Leđibom predat u nadležnost Tužilaštva Kantona Sarajevo.

O njenoj smrti oglasio se i FK Sarajevo, klub za koji je Nermina navijala, a dodali su i njenu fotografiju s Koševa u bordo bojama. Iz FK Sarajevo naglašavaju da su šokirani još jednim bezumnim ubistvom žene.

"Šokirani smo još jednim bezumnim ubistvom žene koje nas ponovo upozorava da naše društvo ima ozbiljne probleme koji se moraju početi rješavati i u tome moramo učestvovati svi. Kolektiv FK Sarajevo izražava iskreno saučešče porodici naše Nermine", poručili su iz koševskog kluba.

Inače, Goran i Nermina su se vjenčali prije nekoliko mjeseci, a prethodno su se poznavali duži niz godina. Tijelo preminule je prevezeno u prosekturu Bare te će po naredbi tužiteljice biti izvršena obdukcija.