Uoči 74. rođendana kluba
113

Fudbalski klub Sarajevo predstavio novu zvaničnu web stranicu

F. Z.
Nova web stranica FK Sarajevo (Foto: Screenshot)
Nova web stranica FK Sarajevo (Foto: Screenshot)
Fudbalski klub Sarajevo danas je predstavio novu zvaničnu web stranicu kluba, a iz Titove 38b ističu kako je stranica puštena testno, te "s ciljem lakšeg i bržeg prenošenja informacija, te olakšanog pristupa sadržajima kluba".

"Usljed kompleksnosti projekta trenutno je puštena u rad testna verzija stranice koja je nedovršena kada je riječ o sadržaju. Ovim putem pozivamo sve navijače da stranicu detaljno pregledaju te sve primijećene nedostatke ili prijedloge unapređenja pošalju na adresu [email protected]", saopćeno je iz redova Bordo tima. Najavljeni su i dodatni sadržaji na web stranici uoči 74. rođendana kluba.

"Finaliziranje web stranice je planirano do 74. rođendana kluba kada će biti predstavljeni i ostali projekti na polju digitalnih kanala i razvoja članskih pogodnosti. Web stranica predstavlja samo dio nastojanja da Fudbalski klub Sarajevo pored uspjeha na sportskom planu, ostane lider i na polju digitalizacije i komunikacije sa članovima i navijačima te predstavlja temelje ostalih projekata koji su u pripremi i za koje se nadamo da će naići na odobravanje i zadovoljstvo svih kojima je bordo boja u srcu", saopćili su iz Bordo tima.

Iz Bordo tima kažu kako će svi posjetioci stranice od sada imati mogućnost praćenja tehnički unaprijeđenog live tekstualnog prijenosa utakmica, a posebno je istaknuto formiranje posebne "Bordo TV" sekcije u okviru koje su dostupne sve epizode "Bordo sedmice".

"Od sada će objava epizoda biti direktno na web stranici te će svi videosadržaji nastali u produkciji kluba biti lakše dostupni navijačima. Novitet svakako predstavlja i članska sekcija gdje će nakon testne faze biti objavljivani tekstualni, foto i videosadržaji dostupni isključivo aktivnim članovima, što će svakako podići vrijednost članske kartice na još više nivo. Online servisi Bordo kluba i dalje nastavljaju rad tako da se svi navijači mogu učlaniti ili obnoviti članarinu online te kupiti željene artikle u web shopu", naveli su iz Bordo tima.