Proslava rođendana
256

Horde zla najavljuju spektakl: Budite dio historije koju ćete prepričavati djeci i unucima

D. P.
Navijači Sarajeva pripremaju posebnu proslavu rođendana (Foto: Klix.ba)
Navijači Sarajeva pripremaju posebnu proslavu rođendana (Foto: Klix.ba)
Najvatreniji navijači Sarajeva Horde zla najavili su spektakl na tribinama tokom utakmice 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Rudara iz Prijedora.

Sutra će Sarajevo u 15. kolu dočekati ekipu Rudara, a Horde zla su najavile spektakl povodom proslave 75. rođendana FK Sarajevo.

Horde zla su putem svoje Facebook stranice pozvale sve ljubitelje bordo boje da u velikom broju dođu na sjevernu tribinu i naprave, kako su istakli, spektakl koji će se prepričavati djeci i unucima.

"Ovim putem vas još jednom pozivamo da svi zajedno učestvujemo u proslavi 75. rođendana FK Sarajevo. Sve simpatizere i navijače našeg voljenog kluba pozivamo da u subotu dođu na matičnu, sjevernu tribinu kako bi proslava rođendana bila dolična imenu našeg kluba. Pokažimo zajedništvo i pripadnost bordo-bijelim bojama našim dolaskom. Budite dio historije našeg kluba, koju ćete prepričavati svojoj djeci i unucima", navode iz Udruženja navijača FK Sarajevo.


Horde zla napominju i da je ulaznice moguće kupiti samo u udruženju navijača uz posebno dizajniran šešir zbog boljeg vizuelnog efekta.

"Karte je moguće kupiti samo u režiji i prostorijama UNFKS - Horde zla u petak od 11 do 19 sati, kao i u subotu od 10 do 14 sati. Karte će biti u prodaji i ispred stadiona od 15 sati. Kartu nije moguće kupiti bez specijalno dizajniranog šešira za rođendan kluba radi što boljeg vizuelnog efekta, te kao što smo rekli, proslava treba da dolikuje imenu našeg kluba. Cijena karte i šešira iznosi 15 KM. Mjesto i vrijeme okupljanja pred utakmicu bit će naknadno objavljeno. Godina za godinom, nama skupa prolaze", dodaje se u najavi.

Podsjetimo, utakmica između Sarajeva i Rudara igra se sutra s početkom u 17 sati na stadionu Asim Ferhatović Hase. Glavni arbitar susreta je Mateo Musa iz Čitluka.