Klix.ba u Slovačkoj
626

Horde zla okupirale centar Trnave uoči večerašnjeg duela Spartaka i Sarajeva

E. B.
Foto: T. S./Klix.ba
(Foto: T. S./Klix.ba)
Nogometaši Sarajeva večeras u Trnavi protiv Spartaka idu po prolazak u treće pretkolo Konferencijske lige, a imat će veliku podršku s tribina stadiona "Anton Malatinsky".
Dio najvatrenijih navijača Sarajeva, popularnih Hordi zla, je stigao u Trnavu, a reporteri portala Klix.ba su u tom slovačkom gradu na glavnom gradskom trgu naišli na njih, te vam donosimo dio atmosfere koju smo zabilježili.

Navijači Sarajeva sjede u kafićima oko trga, a u blizini je i veliki broj policajaca koji će se pobrinuti da sve protekne u najboljem redu i bez incidenata.

Trenutno je mirna atmosfera i nema navijanja, a nema sumnje da će pjesma početi kada i ostatak navijača Sarajeva stigne u Trnavu. Očekuje se da će večeras na tribinama stadiona "Anton Malatinsky" biti više od 500 navijača Bordo tima.

Podsjetimo, prva utakmica između Sarajeva i Spartaka odigrana na stadionu "Asim Ferhatović Hase" pred više od 27.000 gledalaca okončana je rezultatom 0:0.

Revanš susret na programu je večeras s početkom od 20:30 sati, a sve informacije vezane za utakmicu donose reporteri portala Klix.ba s mjesta događaja.