Čini se da pati
70

Hrvati zatrpali Southamptonovu stranicu zbog snimka Oršića: Šta mu to radite, uništavate ga

D. P.
Oršić jedini nije slavio pobjedu (Foto: Screenshot)
Oršić jedini nije slavio pobjedu (Foto: Screenshot)
Nogometaši Southamptona jučer su ostvarili veliku pobjedu nad Evertonom u borbi za opstanak, a ponovo minute nije dobio hrvatski reprezentativac Mislav Oršić.

Vitalna pobjeda za Southampton značila je još više jer je ostvarena nakon preokreta kod direktnog rivala u borbi za opstanak, a nakon utakmice nije bilo kraja sreći gostiju s juga Engleske.

Southampton je objavio snimak igrača koji poslije utakmice odlaze kroz tunel u svlačionicu i svi su veseli i u deliriju. Samo posljednji nogometaš na snimku nije zadovoljan, a u pitanju je Mislav Oršić.

Iskusni hrvatski nogometaš, koji je prije nekoliko sedmica stigao u Southampton iz zagrebačkog Dinama, još uvijek ne dobija gotovo nikakvu priliku. Protiv Evertona nije ni zaigrao pa je jasno zbog čega nije zadovoljan.

Hrvatski navijači i fanovi Oršića odmah su zatrpali ovu objavu Southamptona porukama da daju Oršiću priliku da zaigra. Ispod objave je stotine komentara koji aludiraju na Oršićevo nezadovoljstvo.

"Teško je vidjeti ovakvu klasu kako sjedi na klupi", "Sramota, dajte mu šansu", Šta mu to radite. Prije Southamptona bio je sretan", "Uništit ćete Mislava", samo su neki od komentara na zvaničnoj Instagram stranici Southamptona.