Ukrašen safirima
54

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko pohvalio se satom vrijednim 170.000 eura

H. H.
Vrsaljko na ruci nije nosio ni vjenčanu burmu i mnogi misle da se razveo (Foto: Instagram)
Vrsaljko na ruci nije nosio ni vjenčanu burmu i mnogi misle da se razveo (Foto: Instagram)
Hrvatski reprezentativac i nogometaš Atletico Madrida Šime Vrsaljko podijelio je na Instagramu simpatičnu fotografiju sa svojim sinom, ali pažnju većine njegovih pratitelja privukla su dva druga detalja na njegovoj ruci.

Naime, u prvom planu je istaknuta njegova ruka na kojoj neuobičajeno nije bilo vjenčanog prstena, a to je dodatno potaknulo nagađanja o problemima u odnosu sa suprugom Mateom.

Mnogi smatraju da je to definitivna potvrda njihovog razvoda, s obzirom da je još ranije obrisao sve fotografije s njom s društvenih mreža.

Ipak, dok je to u domenu špekulacija, mnogi su primijetili detalj na njegovom zglobu, na kojem se nalazio sat "Patek Philippe Nautilus", model 5711/1R. Riječ je o švicarskom satu, koji je jedan od najskupljih i najuglednijih satova.

"The Nautilus" je jedan od najpoznatijih satova iz kolekcije "Patek Philippe", a dizajniran je od strane Gerald Genta 1976. godine. Riječ je o dizajneru koji je zaslužan za neke od najpoznatijih satova u historiji, poput satova "Audemars Piguet Royal Oak", "Omega Constellation","IWC Ingenieur" i drugih.

Zlatni sat koji je privukao pažnju mnogih obožavatelja također je ukrašen kristalima safira i može se pronaći po cijeni od gotovo 170.000 eura.

Vrsaljko se ove sezone muči s povredama i dosad je odigrao samo dvije ligaške utakmice, u kojima je upisao šest minuta igre.