Kome ovo treba?
62

Huligani uništili teren Partizana uoči derbija sa Zvezdom, trava prepuna stakla

D. P.
Foto: Mozzart Sport
Foto: Mozzart Sport
Dan prije odigravanja najvećeg srbijanskog derbija između Partizana i Crvene zvezde teren domaćeg tima je potpuno uništen.

Vandalski čin potresao je jutros srbijanski sport. Tokom noći su huligani upali na stadion Partizana i uništili teren na kojem se sutra treba igrati 174. derbi između Partizana i Crvene zvezde.

Kako prenose srbijanski mediji, radnike na održavanju stadiona jutros su dočekali katastrofalni prizori. Teren je posut kiselinom i gotovo uništen, a po njemu su porazbijane i staklene flaše, pa je trava prepuna ostataka stakla.

Policija je odmah izvršila uviđaj i konstatovano je da je kiselina spržila travu. Ipak, kako prenosi Mozzart Sport, odigravanje sutrašnjeg derbija ipak nije upitno.

Radnici na održavanju terena pokušat će što bolje osposobiti teren za sutrašnji duel, a komunalni radnici će uz pomoć usisivača ukloniti staklo s terena. Crni tragovi će ostati, ali je najbitnije da uvjeti dozvole odigravanje utakmice, te da ne bude daljih problema.

Derbi Partizana i Zvezde zakazan je za sutra u 19 sati. Zvezda ga dočekuje s prvog mjesta sa 19 bodova, dok je Partizan tek na sedmoj poziciji sa samo 11 bodova.