Iznenadila fotografijom
335

Icardi će za razvod Wandi isplatiti nevjerovatan iznos, pripast će joj i veći dio imovine

H. H.
Wandin i Icardijev brak ponovo je u velikoj krizi (Foto: Twitter)
Wandin i Icardijev brak ponovo je u velikoj krizi (Foto: Twitter)
Čini se da je veza zvijezde PSG-a Maura Icardija sa suprugom Wandom poprimila dramatičan novi zaokret, nakon što je njegova navodna ljubavnica Eugenija China Suarez slala seksualni sadržaj njemu i drugim argentinskim igračima. Zbog toga je razvod sve izvjesni, a prema tvrdnjama argetinskih medija, Wanda će u tom slučaju dobiti nevjerovatan iznos.

Novinarka Debora D'Amato u argentinskom TV programu "A la tarde", otkrila je da će Wanda u slučaju razvoda izaći kao pobjednica i da će inkasirati milione, uključujući i veći dio ostatka imovine.

Maxi Lopez i njegova partrenica Daniele Christiansson
Maxi Lopez i njegova partrenica Daniele Christiansson

"Icardi u slučaju razvoda svojoj bivšoj supruzi treba dati čak 70 miliona eura. Wanda ima apsolutnu kontrolu nad Maurovim imidžom. Većina luksuznih automobila i imovina, također bi trebala završiti u rukama Nare. Zapravo, imovina Wande i Icardija uključuje sedam automobila i pet kuća, raspoređenih između Italije i Argentine", kazala je D'Amato.

U međuvremenu, igrač PSG-a je deaktivirao svoj Instagram nalog, dok je Wanda neočekivano objavila fotografiju bivšeg supruga Maxija Lopeza s njihovom djecom, koja s Wandom i Icardijem žive u Parizu i kojima je prije zabranjivala da ga posjećuju.

Na fotografiji je bila i Maxijeva nova partnerica Daniele Christiansson.