Znak zahvalnosti
0

Igman osigurao besplatan ulaz na gostujuću tribinu za četiri najveće bh. navijačke grupe

E. K.
Horde zla na gostovanju u Konjicu u oktobru prošle godine (Foto: T. S./Klix.ba)
Horde zla na gostovanju u Konjicu u oktobru prošle godine (Foto: T. S./Klix.ba)
Fudbalski klub Igman iz Konjica je obavijestio javnost da će Horde zla, Manijaci, Red Army i Ultrasi imati besplatan ulaz na gostujuću tribinu na Gradskom stadionu u Konjicu.

U nedjelju će to biti Horde zla koje će bodriti Sarajevo na utakmici protiv Igmana, a isto se očekuje i za Manijake, Red Army i Ultrase.

"Grad Konjic i Fudbalski klub Igman još jednom izražavaju zahvalnost svim navijačkim grupama koje su organizovano učestvovale u otklanjanju posljedica prirodne nesreće koja je zadesila područja Grada Konjica, ali i ostale četiri općine. U vezi s navedenim, uz poziv da uvijek na prvom mjestu budu one osobine koje su iskazali svi dobronamjerni učesnici u spašavanju ljudskih života i materijalnih dobara na pogođenim područjima, sa zadovoljstvom obavještavamo članove navijačkih grupa da će vaši pripadnici koji organizovano dolaze na utakmice FK Igman imati besplatan ulaz nagostujuću tribinu na Gradskom stadionu u Konjicu", navodi se na zvaničnoj stranici Igmana i dodaje:

"U nedjelju su to najvaterniji navijači FK Sarajevo Horde zla, a ova skromna gesta zahvalnosti će biti iskazana Željinim Manijacima (angažman na evakuaciji stanovništva i otklanjanju posljedica na području Grada Konjica), Veležovom Red Armyju (angažman na otklanjanju posljedica na području općine Jablanica) i navijačima Zrinjskom Ultrasima (dostavljanje pomoći na područje Grada Konjica).

Utakmica Igman - Sarajevo se igra u nedjelju sa početkom u 13:00 sati uz direktan prijenos na Areni Sport i tekstualni prijenos na portalu Klix.ba.