Nakon meča u ligi
0

Igrač Bayerna stajlingom privukao pažnju, kapa mu je prekrivala kompletno vidno polje

E. K.
Čudno odjevno izdanje Michaela Olisea (Foto: Screenshot)
Čudno odjevno izdanje Michaela Olisea (Foto: Screenshot)
Veznjak minhenskog Bayerna Michael Olise se nakon završetka utakmice posljednjeg kola Bundeslige protiv Eintrachta pojavio u neobičnom izdanju.

Izašao je u Bayernovoj trenerci, a na glavi je imao kapu i kapuljaču koje su mu zaklanjale vidno polje pa se postavlja pitanje kako je francuski reprezentativac vidio bilo šta.

Olise je ljetos stigao u Minhen iz Crystal Palacea za 55 miliona eura i pokazao se kao pravo pojačanje za Bavarce.

Odigrao je devet utakmica u svim takmičenjima za Bavarce, postigao je šest pogodaka čemu je također dodao i tri asistencije e se promaknuo u jednog od najboljih igrača Bayerna.

Za francusku reprezentaciju je odigrao dvije utakmice i nije se upisao u strijelce.

Podsjetimo, nekoliko dana kasnije na okupljanje reprezentacije Francuske Ibrahima Konate je stigao u jednom od najčudnijih izdanja ikada čime je privukao pažnju nogometne javnosti.

Stoper Liverpoola je sve iznenadio dolaskom sa neobičnom kapuljačom zakopčanom preko cijele glave, a tom prilikom se našalio s novinarima:

"Ne znate ko sam ja, pokušajte da pogodite", kazao je Konate okupljenim novinarima, koji su mu na to dobacili da otkupča kapuljaču.

"To sam ja!", povikao je Konate nakon što je otkrio svoje lice.

Inače, o fenomenu neobičnog oblačenja reprezentativaca Francuske svojevremeno je govorio nogometni analitičar Rade Bogdanović koji je kazao da nemaju kućni odgoj i da su kompleksaši.