Uz sve: Promašaj!
73

Igrači Barcelone Torres i Fati se svađali zbog penala, na kraju je Xavi morao objašnjavati odluke

K. H.
Nogometaši Barcelone Ferran Torres i Ansu Fati imali su kratku raspravu o tome ko će šutirati penal u meču protiv Valencije, a sve je otišlo toliko daleko da se na kraju i trener Xavi Hernandez morao oglasiti.

Pri vodstvu Barcelone od 1:0 u drugom poluvremenu, svirana je najstrožija kazna za domaći tim, nakon čega je Torres uzeo loptu i pokazao da će on biti taj koji će šutirati penal.

S takvom odlukom nije bio zadovoljan Fati, koji je također želio šutirati penal, nakon čega je došlo do manjeg verbalnog okršaja spomenuta dva igrača. Ipak, Torres nije odustao, sakrio je loptu i preuzeo odgovornost, no na kraju je promašio i šutirao pored gola.

"Pred svaku utakmicu odredimo ko će izvoditi penale i to kažemo igračima, a sada smo odlučili da to bude Torres. Mi smo ti koji odlučujemo i igrači to jako dobro znaju", rekao je Xavi.

Na kraju spomenutog snimka koji pokazuje kako je Torres promašio penal, može se vidjeti Fati koji je odmah dotrčao do svog saigrača i pružio mu podršku, a na sreću Torresa, Barcelona je sačuvala prednost od 1:0 i na kraju došla do pobjede.

Jedini gol postigao je Raphinha u 15. minuti i to nakon sjajne asistencije Busquetsa, a sada Barcelona ima devet bodova prednosti u odnosu na Real Madrid.