Pišu srbijanski mediji
220

Isplivao novi skandal: Golman Srbije se ispred kafane u Minhenu potukao s navijačem

N. M.
Foto: Fudbalski savez Srbije
Foto: Fudbalski savez Srbije
Nogometna reprezentacija Srbije doživjela je neuspjeh na Evropskom prvenstvu, gdje je eliminisana u grupnoj fazi takmičenja, a iz tabora popularnih Orlova ne prestaju izlaziti skandali.
O novom skandalu večeras piše srbijanski portal Telegraf, koji tvrdi da se golman Vanja Milinković-Savić u Minhenu potukao s navijačem.

To se navodno desilo između utakmica Srbije sa Slovenijom i Danskom, kada je selektor Dragan Stojković igračima dao slobodan dan.

Vanja Milinković-Savić je tada krenuo u neimenovani lokal u Minhenu u kojem nastupaju muzičari iz regiona.

Dok je Milinković-Savić bio ispred lokala, tu ga je ugledao navijač Srbije i dobacio mu da ne bi trebalo da bude tu, već u karantinu, a potom je umalo došlo do tučnjave.

Golmanu se to nije svidjelo, opsovao je navijača, krenuo ka njemu, a onda ga i udario! Ubrzo je reagovalo obezbjeđenje kafane, a u sve se umiješao na kraju i vlasnik lokala.

"Vanja je došao u našu kafanicu, ali ga obezbjeđenje na ulazu nije prepoznalo i nisu htjeli da ga puste unutra jer je bio u šorcu reprezentacije, što je njega naljutilo i došlo je do čarki. Ja sam se ubrzo umiješao, uhvatio sam ga za ruku i rekao da ulazi sa mnom, ali je on to odbio. Sve se desilo u bašti lokala. Šta su mu dobacivali i šta su međusobno govorili ja nisam čuo. Drago mi je da smo na kraju sve riješili", rekao je gazda lokala u Minhenu za Telegraf.

Da je u Minhenu došlo do određenog incidenta današnjom je izjavom dao naslutiti i Piksi, koji je spominjao "pijančenje i tučnjavu u Minhenu".

Inače, Milinković-Savić na Euru nije na terenu proveo ni minut, budući da je prvi golman Srbije bio Predrag Rajković.