Golgeterska kriza
18

Italijani otkrili pravi razlog Vlahovićevog otkaza Piksiju i loše forme, za sve je "kriva" djevojka

H. H.
Vlahović se već neko vrijeme muči s lošom formom (Foto: EPA-EFE)
Vlahović se već neko vrijeme muči s lošom formom (Foto: EPA-EFE)
Poznati italijanski list Tuttosport tvrdi da je razlog loše forme Dušana Vlahovića prekid veze s djevojkom, zbog čega se nedavno nije odazvao ni srbijanskom selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju za mečeve Lige nacija.

Vlahović je kao razlog izostanka naveo "porodične" probleme, a Tuttosport insinuira da je Vlahovićeva veza sa partnerkom Vanjom Bogdanović upala u novu krizu i da je, vjerovatno, došlo do razlaza para koji se poznaje od rane mladosti.

Kao "dokaze" navode da je mlada Beograđanka ugasila Instagram profil uporedo sa nestankom zajedničkih fotografija i snimaka sa Dušanovog profila na ovoj društvenoj mreži.

"Juventusov centarfor je obrisao sve fotografije s djevojkom", piše Tuttosport i podsjeća da je par posljednji put zajedno snimljen prošlog jula na jednoj zabavi na Ibizi.

Dušan i Vanja su se upoznali dok su bili tinejdžeri. Nekoliko puta su bili u vezi pa raskidali. On se zatim zabavljao s italijanskom manekenkom Carolinom Stramare, da bi početkom godine obnovili vezu.

Vlahović ove sezone igra veoma slabo i opravdano je na meti kritika navijača Juventusa koji se muči s realizacijom i tri uzastopne utakmice u Seriji A odigrao je rezultatom 0:0.