Javljaju Sportske novosti
31

"Ivane, vrime je!" je konačno urodilo plodom! Perišić ove zime stiže u Hajduk

E. B.
Ivan Perišić (Foto: EPA-EFE)
Ivan Perišić (Foto: EPA-EFE)
"Ivane, vrime je!" je poruka koju već mjesecima i godinama navijači Hajduka šalju Ivanu Perišiću sa željom da se on vrati u klub u kojem je ponikao, a ona im se, čini se, konačno i ostvarila.
Kako ekskluzivno javljaju Sportske novosti, Ivan Perišić će ove zime preći iz Tottenhama u Hajduk.

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić i vlasnik Tottenhama Daniel Levy su pregovarali mjesecima, za Hrvata su bili zainteresovani i Manchester City i PSG, no na kraju je Jakobušić potegao "keca u rukavu" zvanog Luka Vušković i dogovorio jedan od najvećih transfera splitskog kluba u historiji.

Levy je odlučio pustiti Perišića u Hajduk kako bi imao prednost pri pregovorima sa 16-godišnjim čudom od djeteta, usmeni dogovor je postignut i po svemu sudeći ćemo gledati 34-godišnjeg krilnog nogometaša reprezentacije Hrvatske na Poljudu.

Dogovor je postignut i prije nego što se Perišić teško povrijedio, no on i dalje stoji na snazi i u januaru bi trebao biti i finaliziran.

Perišić je ponikao u Hajduku za koji je kao 17-godišnjak odigrao jednu prijateljsku utakmicu protiv Smedereva u julu 2006. godine, a odmah ga je kupio francuski Sochaux za 360.000 eura.