Nezadovoljni suđenjem
32

Iz Leotara ogorčeni nakon četiri crvena kartona, najavljuju i "treće poluvrijeme"

N. K.
Leotar utakmicu završio s tri igrača manje (Foto: FK Leotar)
Leotar utakmicu završio s tri igrača manje (Foto: FK Leotar)
Fudbalski klub Leotar se oglasio nakon što je danas poražen na Policama od Ljubića rezultatom 1:0 u 12. kolu Prve lige RS-a.

Naime, Trebinjci su dobili četiri crvena kartona nakon što je glavni sudija Miroslav Bjelica iz Trnova isključio trojicu igrača (Luka Babić, Matija Glogovac i Darko Đajić) i trenera Zdravka Šarabu.

"Danas je na Policama Leotar izgubio od Ljubića, ali je poražen nogomet. Nama bodove ništa ne može vratiti, ali će ova utakmica sigurno dobiti i treće poluvrijeme pred nadležnim organima. Utakmicu smo završili sa četiri crvena kartona, a o penalima i ofsajdima će tek biti riječi", poručili su iz trebinjskog kluba te dodali:

"Mislili smo da su neke stvari daleka prošlost, ali izgleda da i dalje postoje pojedinci koji nas vraćaju na početak (ili na dno)."

Inače, trener Šaraba je isključen zbog neprimjerenog ponašanja, odnosno upućivanja uvredljivih psovki sudiji, a Bjelica je isključio i gostujućeg igrača Borisa Ostojića i trenera Vladenka Komlenovića.

Njemu se na teret stavilo neprimjereno ponašanje, odnosno glasno upućivanje neprimjerenih psovki ka domaćim navijačima prilikom izlaska sa terena.