Liga nacija
45

Ko iz VIP lože bodri Zmajeve na Bilinom polju protiv Njemačke

E. K.
Foto: E. M./Klix.ba
(Foto: E. M./Klix.ba)
Tribine stadiona Bilino polje su na utakmici između Bosne i Hercegovine i Njemačke su ispunjene do posljednjeg mjesta te će naša reprezentacija imati veliku podršku u ovom susretu.

Zmajeve na ovom susretu bodri oko 15.000 navijača, a među njima su i brojne poznate ličnosti koji meč prate iz VIP lože stadiona Bilino polje.

Svoje mjesto su pored predsjednika NS BiH Vice Zeljkovića našli i brojni bivši reprezentativci naše zemlje i to Zvjezdan Misimović, Senad Lulić, Zlatan Muslimović, Muhamed Konjić, Emir Spahić kao i Saša Papac.

Tu su i legendarni Rudi Voller koji utakmicu prati u društvu Zeljkovića kao i Adnan Džemidžić, Irfan Durić, zatim predsjednik njemačkog Saveza Bernd Neuendorf kao i ambasador Njemačke u BiH Thomas Fitshcen.

Također, na Bilinom polju se nalazi i ministar za ljudska prava i izbjeglice BiH Sevlid Hurtić kao i član Izvršnog odbora NS BiH Fuad Čolpa.

Podsjetimo, Zmajevi su u prva dva kola Lige nacija poraženi od Nizozemske rezultatom 5:2 dok smo sa Mađarskom remizirali, bilo je 0:0.

Nakon oktobarskih utakmica očekuju nas utakmice u novembru ponovo protiv Njemačke kao i Nizozemske s čime ćemo završiti nastup u Ligi nacija.