Spektakl u najavi
547

Koševo će biti puno: Sarajevo odredilo cijene ulaznica za meč sa Spartakom

H. H.
Sarajevo je protiv Aktobea posmatralo 21.667 gledalaca (Foto: T. S./Klix.ba)
Sarajevo je protiv Aktobea posmatralo 21.667 gledalaca (Foto: T. S./Klix.ba)
Fudbalski klub Sarajevo odredio je cijene ulaznica za utakmicu 2. pretkola Konferencijske lige protiv Spartak Trnave narednog četvrtka, a nema sumnje da će tribine stadiona Koševo biti ispunjene gotovo do posljednjeg mjesta.
Nakon dobre igre protiv Aktobea i prolaska dalje, među navijačima kluba s Koševa zavladala je prava euforija i ponovo se očekuje da u velikom broju popune tribine našeg najvećeg stadiona.

Cijene ulaznica ostale su nepromijenjene u odnosu na utakmicu sa Aktobeom, pa tako za sjevernu tribinu koštaju 8 KM, za istočnu 12 KM, zapadnu 15 KM, za tribinu zapad galerija 25 KM, a za VIP ložu 100 KM. U prodaji su i dječije karte po cijeni od 5 KM.

Sarajevo je već pustilo ulaznice u online prodaju, a od sutra će se prodavati i u klupskim fan shopovima.

Utakmica između Sarajeva i Aktobea bila je daleko najposjećenija u 1. pretkolu Konferencijske lige, a prema zvaničnim podacima susret na Koševu posmatralo je 21.667 gledalaca.

Podsjetimo, prva utakmica 2. pretkola Konferencijske lige između Sarajeva i Spartaka igra se narednog četvrtka na Koševu (21:00), dok je revanš šest dana kasnije (srijeda) u Trnavi.