Pljušte uvrede
31

Kraj ljubavi kakav niko nije zamišljao: Hajduk morao isključiti komentare na objavi o Perišiću

N. M.
Ivan Perišić (Foto: HNK Hajduk Split)
Ivan Perišić (Foto: HNK Hajduk Split)
Ivan Perišić je prošle zime kao nevjerovatno veliko pojačanje iz Tottenhama stigao u Hajduk, Splićani su u to vrijeme bili lideri šampionata Hrvatske i nadali se konačno slavlju titule, ali na kraju je sve završilo na način na koji niko nije ni pomišljao.
Perišić je dugo bio van terena zbog povrede, Hajduk je doživio katastrofu u rezultatskom smislu na proljeće, a sada je ugovor s reprezentativcem Hrvatske raskinut.

Odlučio je Perišić da želi da se vrati u Italiju te se očekuje da uskoro bude predstavljen kao novi igrač Coma, a navijači su bijesni na njega.

Dovoljno o tome govore uvrede koje "sipaju" na njegov račun nakon vijesti o raskidu, a zbog toga je Hajduk čak odlučio da isključi komentare na objavu na svojim društvenim mrežama.

No, navijači Hajduka su svejedno pronašli način da vrijeđaju legendarnog hrvatskog reprezentativca, pošto to čine u komentarima na druge objave voljenog kluba.

Podsjećamo, Hajduk je trebao na transferu Perišića u Como zaraditi 200.000 eura, ali pošto je transfer u posljednjim trenucima prelaznog roka propao, sada će Perišić kao slobodan igrač preći u italijanski klub.