Veliki duel na tribinama
73

Mađari pozivaju na mobilizaciju: Strašni bh. navijači pripremaju nešto što nikad nije viđeno na Puškaš Areni

H. H.
BH Fanatiocsi će i večeras biti 12. igrač naše reprezentacije (Foto: Facebook)
BH Fanatiocsi će i večeras biti 12. igrač naše reprezentacije (Foto: Facebook)
Najvatrenija navijačka grupa mađarske reprezentacije, Karpatska brigada, skrenula je pažnju da navijačka grupa poput BH Fanaticosa još nikad nije gostovala na Puškaš Areni.

Mađari su istakli da je riječ o jednoj od najorganizovanijih navijačkih grupa u Evropi, te su su pozvali sve domaće pristalice da pokažu da i Mađarska ima sjajne navijače.

Tamošnji portal origo.hu naše fanove opisuje kao "strašne" navijače, istakavši da spremaju dosad neviđen performans na tribinama stadiona u Budimpešti.

"Jedna od najorganizovanijih navijačkih grupa u Evropi dolazi nam u goste i tokom petogodišnjeg postojanja Puškás Aréne, po prvi put možemo očekivati ​​zaista značajnu podršku iz gostujućeg sektora. Pokažimo kakva je mađarska publika na tribinama i zajedno nosimo našu reprezentaciju do pobjede", navodi se u poruci Karpatske brigarde na društvenim mrežama.

Utakmica Mađarska - Bosna i Hercegovina igra se od 20:45 sati na Puškaš Areni u Budimpešti, televizijski prijenos je na BHT1, dok ćete tekstualni moći pratiti na portalu Klix.ba.