"Sve je opuštenije"
32

Messi otkrio jedinu neostvarenu porodičnu želju i dotakao se života u SAD-u

D. P.
Messi bi volio dobiti kćerku (Foto: Instagram)
Messi bi volio dobiti kćerku (Foto: Instagram)
Slavni argentinski nogometaš Lionel Messi u razgovoru s YouTuberom Miguelom Granadosom dotakao se nekoliko zanimljivih stvari iz privatnog života.

Messi sa svojom suprugom Antonelom Roccuzzo (35) ima trojicu sinova, Ciru (4), Matea (7) i Thiaga (10). U posljednjem intervjuu otkrio je kako silno želi kćerku.

"Voljeli bismo imati još jedno dijete. Još uvijek čekam djevojčicu u svojoj porodici", poručio je Messi, koji je ovoga ljeta s porodicom preselio u Sjedinjene Američke Države i Inter Miami.

Porodica Messi privikava se na način života na Floridi. Ističe da je mnogo toga drugačije u odnosu na ono što je doživio u Evropi i Južnoj Americi. Uporedio je razlike.

"Želim pobjeđivati i nadmetati se s konkurencijom, ali je ovdje sve mnogo opuštenije. Stvari su nešto drugačije ovdje, iako se nastavljam zabavljati. Tako smo odlučili doći ovdje", poručio je Argentinac.

Inače, posljednjih dana u fokusu je i Messijeva izjava o problemima koje je imao u dresu PSG-a. Poručio je kako se nije osjećao ugodno u dresu pariskog kluba, ali i da je jedini nogometaš iz Argentine kojem njegov klub nije čestitao osvojenu titulu prvaka svijeta.