Uoči nastupa na SP-u
2

Messi otvorio dušu o svom privatnom životu: Biti Messi ima negativnu stranu

D. P.
Messi je progovorio o svom privatnom životu (Foto: Screenshot)
Messi je progovorio o svom privatnom životu (Foto: Screenshot)
Argentinski nogometni čarobnjak Lionel Messi u intervjuu s nekadašnjim nogometašem Reala Jorgeom Valdanom u TV showu "Universo Valdano" govorio je o svom privatnom životu i posljedicama na koje je morao biti spreman.

Zvijezda PSG-a je obavila razgovor s Jorgeom Valdanom uoči Svjetskog prvenstva u Kataru. Messi je otkrio šta je to što mu stvara probleme u privatnom životu samo jer je to što jeste.

"Biti Messi ima svoju negativnu stranu. Volim raditi neke stvari, a da prođu neopaženo. Ponekad poželim da nisam popularan. Ne volim biti u centru pažnje i imati osjećaj da ljudi gledaju u mene. Ali, godinama sam navikao na to", rekao je iskreni Messi.

Argentinac ističe da najviše uživa s porodicom i prijateljima te da u tim trenucima nema osjećaj da je jedan od najboljih nogometaša svih vremena, već je samo obična osoba.

"Kad sam sa svojom porodicom, to je uvijek bijeg od toga. Svoju suprugu poznajem otkako smo imali sedam ili osam godina. Daje mi savjete. Kad sam sa svojim prijateljima i porodicom, ja nisam Messi, ja sam samo obična osoba. Zbog svojih godina, jer vidim da sat otkucava, danas mnogo više uživam u svemu, od svakodnevnih stvari do reprezentacije", dodaje Messi.

[TWITTER]1592466460856954880[/TWITTER]

Pred Argentincem je posljednji nastup na Svjetskom prvenstvu. U Kataru će imati posljednju šansu da tokom karijere osvoji čuvenu "boginju".