Saradnja sa specijalistom
148

Messijeva supruga trenira s "majstorom za zadnjicu", pridružio im se i Leo

H. H.
Lionel Messi, Bret Contreras i Antonela Roccuzzo (Foto: Instagram)
Lionel Messi, Bret Contreras i Antonela Roccuzzo (Foto: Instagram)
Antonela Roccuzzo, supruga argentinske nogometne zvijezde Lionela Messija, objavila je na svom Instagram storiju fotografiju sa mužem i trenerom Bretom Contrerasom, poznatijim kao "Glute Guy."

Antonela svakodnevno održava fizičku kondiciju i trenira sa Contrerasom koji je vlasnik teretane poznate kao Glute Lab, a zajedničku fotografiju podijelio je i sam Messi.

Otkad su se Antonela i Lionel Messi preselili u Miami ranije ove godine, Bret je njen trener, a njegova specijalnost je pomaganje svojim klijentima, uglavnom ženama, da povećaju veličinu i snagu gluteusa (mišići zadnjice).

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Roccuzzo je podijelila neke fotografije i video zapise na kojima je prikazano kako vježba, a nedavno je objavila video na kojem pokazuje naporan rad Lionela Mesija u teretani.

Messi je izvodio vježbe jačanja ruku i grudi sa utegom, s dodatnom težinom kako bi povećao napor. Na snimku se nakratko može vidjeti i Bret Contreras kako broji ponavljanja koja Lionel radi.

Bret Contreras je lični trener sa sjedištem u Miamiju, ima web stranicu pod nazivom "Booty by Bret" gdje nudi savjete o tome kako izgraditi zadnjicu za samo tri sata rada sedmično.

Njegov vlastiti Instagram i poslovni račun @BootybyBretofficial, također je prepun savjeta za ljude da ostanu u vrhunskoj formi.