Završio na "ribanju"
52

Mladi igrač Zvezde pred derbi ludovao s Bakom Prasetom, lekciju mu očitao predsjednik kluba

N. M.
Foto: FK Crvena zvezda/Screenshot
Foto: FK Crvena zvezda/Screenshot
Mlada nada Crvene zvezde Lazar Jovanović završio je na "ribanju" kod predsjednika kluba s Marakane nakon skandala koji je izazvao pred nedavno odigrani vječiti derbi protiv Partizana (4:0).

Jovanović je noć prije derbija ludovao s poznatim srbijanskim YouTuberom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase, lutajući ulicama Beograda.

Čak se Jovanović u jednom momentu videa objavljenog na kanalu pomenutog YouTubera popeo na krov luksuznog automobila rizikujući povredu.

Brzo su se navijači Zvezde obrušili komentarima na 17-godišnjeg Jovanovića, a na kraju je reagovalo i vodstvo kluba. Kako piše Mozzartsport, Jovanović je završio na "ribanju" kod predsjednika Zvezdana Terzića, a lekciju mu je očitao i kapiten ekipe Uroš Spajić.

Inače, Jovanović i nije bio u konkurenciji za pomenuti derbi s Partizanom, a srbijanski mediji pišu da će zbog svog ponašanja biti kažnjen.

Jovanović je ponikao u Vojvodini i tek ovog ljeta je stigao na Marakanu, a riječ je o nogometašu koji je prošao i sve omladinske selekcije reprezentacije Srbije, osim one U-21, kojoj još nije ni dorastao svojim godinama.